Locatie&Vervoer

UITSTEKEND BEREIKBAAR, MET OV EN AUTO

Jaarbeurs ligt in het centrum van Utrecht, direct naast het Centraal Station en aan diverse invalswegen.

Openbaar Vervoer

Jaarbeurs ligt naast het grootste station van Nederland en is dus uitstekend bereikbaar per trein. Volg vanuit de centrale stationshal de borden ‘Jaarbeursplein’. Het hallencomplex ligt vervolgens aan de overzijde van de straat.

» Plan hier uw reis met openbaar vervoer

Route & parkeren

Komt u met de auto, volg dan vanaf de Ring Utrecht de blauwe ANWB-borden met de aanduiding ‘Jaarbeurs’.

Rondom het Jaarbeurscomplex zijn uitgebreide parkeermogelijkheden. Het parkeertarief bedraagt € 4,00 per uur (of een deel van een uur) tot een maximum van € 16,00 per dag. Voor vertrek rekent u af bij één van de parkeerautomaten op het terrein. U kunt ook met uw creditcard parkeren. Dit doet u heel simpel door bij het inrijden en het verlaten van het parkeerterrein uw creditcard aan te bieden in de automaat bij de slagbomen.

Voorafgaand aan uw bezoek aan Jaarbeurs kunt u ook online alvast een parkeerplaats reserveren. Een dagkaart kost dan € 15,00.

Heeft u een gehandicaptenparkeerkaart? Dan kunt u op alle parkeerterreinen gratis parkeren. Bij uw terugreis kunt u zich melden aan de intercom, u wordt dan verder geholpen.

Op P1 en P4 is een aantal vaste parkeerplekken gereserveerd voor mindervalide bezoekers. Ook zijn op P1 en P4 diverse elektrische oplaadpunten.

Navigatieadres 
Truus van Lierlaan, Utrecht

Let op: Sinds 1 januari 2015 is in Utrecht de milieuzone voor personen- en bestelauto’s van kracht voor diesels van voor 1 januari 2001. Komt u met een oudere dieselwagen, dan kunt u  parkeerterrein P2 (ingang Truus van Lierlaan) gebruiken. Lees meer over de milieuzone rondom Jaarbeurs en bekijk het parkeeradvies.​

Park & Ride
Een combinatie van auto en openbaar vervoer is ook goed mogelijk. In de omgeving van Utrecht zijn 8 stations met een Park & Ride voorziening.​

Adres Jaarbeurs
Jaarbeursplein 6, 3521 AL Utrecht