BarberSociety Live

 

Op 5 Juni 2016 word er in de westergasfabriek in amsterdam een exclusief event georganiseerd alléén voor barbers!
Alléén voor barbers? Ja, dus laat je vrouw thuis en zorg dat je erbij bent!(Vrouwelijke barbers zijn uiteraard wel ZEER welkom).

Er staan voor deze dag zoveel op de planning dat wij er NU al zin in hebben.
Wat gaat er gebeuren en wat kan ik verwachten...

  • Een kwalitatief event
  • Interessant programma met o.a. gastsprekers en (inhoudelijke) presentaties met zakelijke- en ondernemersvraagstukken
  • Demonstraties van barberteams (internationaal en nationaal)
  • Inspirerende omgeving met 'men's stuff'
  • Goeie mix van midden tot high-end barbergelateerde merken/producten en een aantal lifestyle merken
  • Een aantal ingerichte barbershops waar je zelf kunt experimenteren. Dus neem je tools & skills mee!
  • Ontmoetingsplek in ongedwongen setting
  • Op barbers gerichte happen en dranken (denk bier, bitterballen, BarberQ etc.)
  • Mogelijkheid tot het aanschaffen van must haves en producten & tools voor in de salon
  • Muziek om de sfeer compleet te maken

Er is een zeer beperkt aantal kaarten beschikbaar dus zorg dat jij er op tijd bij bent.( verwacht geen vriendendiensten betreffend entree aan de deur want die lusten wij niet!;) )

Meld je aan via de onderstaande link voor de facebook barbersociety.
http://vandeharebarbers.amsterdam/barbersociety/

Voorinschrijving kaartverkoop
Voorinschrijving kaartverkoop Barbersociety Live

De Barber Battle is uiteraard ook van de partij meer informatie hier over en wat je van ons kan verwachten komt snel.
Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte Facebook Barber Battle

Hier onder vind u het persbercht van de barbersociety Live
Online community BarberSociety organiseert zondag 5 juni ‘BarberSociety Live’ in Amsterdam,

het eerste vakevenement voor Barbers&Herenkappers in Nederland. Deze eerste editie van BarberSociety Live is een kwalitatief, kleinschalig event voor Barbers&Herenkappers die geïnteresseerd zijn in barber gerelateerde zaken en ‘men’s stuff’. Het is hét event om elkaar te ontmoeten, kennis uit te wisselen en inspiratie op te doen. Het event vindt plaats in het Machinegebouw op het terrein van de Westergasfabriek in Amsterdam en wordt mogelijk gemaakt door hoofdsponsor American Crew en subsponsor Wahl. Ook zijn er nog vele andere partners die hun medewerking hebben toegezegd en het event een geheel eigen sfeer en energie geven. Het Machinegebouw is op 5 juni dé ontmoetingsplek voor Barbers&Herenkappers!  
Opzet Klein is het nieuwe groot. In plaats van een massaal event, is deze eerste editie van BarberSociety Live kleinschalig van opzet en geheel gericht op het barbiersvak en de interesses van Barbers&Herenkappers. Het programma is samengesteld met hulp van leden van de besloten Facebook community BarberSociety. In de stoere ruimte van het Machinegebouw treffen de Barbers een aantal ingerichte barbershops aan waar demonstraties van barberteams worden gegeven (nationaal en internationaal, zoals het Engelse barberteam The B.O.M.B. Squad) maar waar ook ruimte is om zelf te experimenteren. Daarnaast zijn er productpresentaties van kappersleveranciers en een aantal relevante lifestyle merken en is er verkoop van must haves en producten & tools voor in de salon. In een aangrenzende ruimte in het Machinegebouw worden presentaties en seminars gegeven, onder andere door de ANKO, over zakelijke- en ondernemers vraagstukken waar ook ervaringen worden uitgewisseld.   
Natuurlijk zijn er passende happen en dranken te verkrijgen (zoals bier, bitterballen, BBQ etc), is er muziek maar draait het vooral om plezier! Het laatste nieuws over BarberSociety Live is te vinden via de website en Facebook pagina. Laatstgenoemde is alleen te bekijken als je lid bent van de Facebook community BarberSociety. Barbers en Herenkappers kunnen hiervan lid worden via www.barbersociety.info

Barbers only

12961271_10154086113932296_1579171414672563980_oInitiatiefnemer en organisator van BarberSociety Live, Marc van de Hare, is er trots op dat het event gaat plaatsvinden. Als mede-oprichter van de besloten facebook community ‘BarberSociety’ heeft hij bekendheid gekregen onder andere Barbers en Herenkappers. Het feit dat hij betrokken eigenaar bij Van de Hare Amsterdam Barbers is en dit jaar o.a. de Barbershop Award won waarmee zijn shop zich de beste barbershop van Nederland mag noemen, dragen hier ook aan bij. Het is zijn missie om BarberSociety te laten uitgroeien tot de grootste society wereldwijd waar alle leden van elkaar kunnen leren door het delen van vaktechnische- en productkennis en ervaringen uit het herenvak. Een doorvertaling naar een BarberSociety Live evenement ziet hij hierbij als een logische volgende stap.

Marc vertelt: “Het herenvak is mij met de paplepel ingegoten, mijn opa is in 1934 gestart met een herenkapsalon in Amsterdam, mijn vader heeft dit voortgezet en na 22 jaar herenvak heb ik in 2010 het stokje van mijn vader overgenomen. In 2014 vierden wij dan ook ons 80-jarig bestaan van Van de Hare Amsterdam Barbers. Als derde generatie Herenkapper vind ik het belangrijk om het herenvak levend te houden. Dit inspireerde mij om in 2013 samen met mijn eerste kracht Jeremia Vlaanderen de Facebook Community BarberSociety op te richten en nu dan BarberSociety Live. Ik baalde al een tijd van kappersbeurzen waar het overgrote deel van de merken gericht is op dames kappers. Met BarberSociety Live is er nu eindelijk een evenement speciaal en exclusief voor Barbers&Herenkappers.”  Hij vervolgt: “Ik vind het super vet dat zowel BarberSociety leden als de diverse deelnemende merken zo enthousiast zijn over dit event. Dankzij de support van hoofdsponsor American Crew en subsponsor Wahl kan dit event gerealiseerd worden. Samen met ook de andere partners die hun medewerking verlenen, gaat het 5 juni vast een top dag worden!”   
Top dag BarberSociety Live is zowel voor ondernemers als voor het gehele barberteam een unieke ervaring. Een bijzondere opzet met volop inspiratie, bruikbare tips en tricks, gezelligheid en een interessant aanbod van must haves en producten&tools voor in de salon.  
BarberSociety Live – Where Barbers come together PRAKTISCHE INFORMATIE  Datum, tijd & locatie  Zondag 5 juni 2016 11.00 – 18.00 uur  Machinegebouw, Westergasfabriek, Amsterdam Tickets  Euro 35,- excl. BTW (euro 42,35 incl. BTW), alleen online beschikbaar via de website.
Meer informatie  www.barbersocietylive.nl

Over Facebook community BarberSociety BarberSociety is een besloten social network voor Herenkappers&Barbershops en Scheersalons en opgericht om vakkennis over het herenvak te delen nu in het onderwijs geen of nauwelijks aandacht meer wordt gegeven aan het herenvak. BarberSociety groeit, inmiddels hebben bijna 750 Herenkappers nationaal en internationaal zich aangesloten bij de groep en komen er nog elke dag aanvragen binnen. BarberSociety is doelbewust opgericht als besloten groep. Enerzijds om kwaliteit van de leden te waarborgen (alleen professionals uit het herenvak) en anderzijds om de leden vrijheid in communiceren te geven. BarberSociety hoopt dat snel nog meer leden, uit binnen-of buitenland, zich aansluiten om zo de kennis over het herenvak breed uit te dragen.  

Geplaatst in 2016, Barbers, Nieuws, Organisatie, Uitgelicht.