Barber Battle Teaser Barber Society Live

De Barber Battle geeft 5 juni een teaser tijdens het barber society live evenement .We gaan deze dag met zes barbers de categorieën behandelen zoals wij deze doen tijdens ons mainevent eens per jaar.

5 Juni gaat het gebeuren in de westergasfabriek Amsterdam!
Tijdens het evenement voor barbers "Barber Society Live"!

Zondag 5 juni staat in het teken van barbers zoals we deze kennen op de dag van vandaag. Waar krijgt de barber mee te maken deze dagen... dit kan juridisch zijn maar ook met het inrichten van je barbershop, de kleding codes die je al zo lang wilt toepassen in je barbershop, maar ook dermatologische vragen.  Al met al, dit evenement is toegespitst op al deze vraagstukken en nog veel meer. Loop jij met zulke vraagstukken of vind je dit interessant dan zien wij jou zondag 5 juni in de westergasfabriek in Amsterdam.

Met trots presenteert de barber society live de komst van het Engelse Barberteam The B.O.M.B. Squad uit de UK tijdens het evenement.  Tevens word deze hele dag gehost door de Engelse host: Chris Foster! Gedurende de dag houdt hij jullie op de hoogte van de diverse shows op het hoofdpodium en seminars in 'De Kapel'.

Barber Society Live Programma

De Barber Society Live is een evenement uitsluitend bedoeld voor barbers. Ben jij een barber? Meld je dan op deze facebook pagina en koop je kaarten om bij dit geweldige evenement aanwezig te kunnen zijn.

Tickets van BarberSociety Live zijn alleen online te verkrijgen na registratie. Registreer je hier. Er zijn een beperkt aantal tickets, op=op.

Wij hebben er super veel zin in en zien je graag 5 juni 2016 op BarberSociety Live!

 

Dus aan alle barbers, see you there!!

Barber Battle Team

Wahl_logo_2010

Geplaatst in 2016, Barbers, Nieuws, Organisatie, Uitgelicht.

Geef een reactie